Feestelijke uitreiking digitale pen

Een onderdeel van de goodiebag op het NVE-congres  op 17 november, was de verloting van een digitale pen. Vorige week trokken we uit de aanmeldingen een naam  en afgelopen donderdag was het tijd voor de feestelijke uitreiking.

De gelukkige was Peter Bellekom, directeur van NEVI examens. Peter was blij verrast met zijn digitale pen en gaat hem zeker gebruiken. Omdat we Peter kennen als iemand die sterk geïnteresseerd is in innovaties van het examenproces, zijn we benieuwd naar zijn ervaringen.

Achtergrond bij digitale pen

Omdat voor sommige examens het handmatig schrijven of tekenen van groot belang is, is het raadzaam de mogelijkheden van de digitale pen te onderzoeken.
Wat kan ermee? Wat kost het? Is het hufterproof? Werkt het ook met grotere aantallen tegelijk? Hoe krijg je de resultaten in een toetspakket?

In Nederland zijn verschillende systemen op de markt, zoals Mobile Notes, Livescribe en Oxford Paper Show. Ieder met hun specifieke mogelijkheden en kenmerken.

Geplaatst in NVE
0 reacties op “Feestelijke uitreiking digitale pen
2 Pings/Trackbacks op "Feestelijke uitreiking digitale pen"
  1. [...] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } onlinetoetsing.wordpress.com – Today, 7:09 [...]

  2. [...] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } onlinetoetsing.wordpress.com – Today, 7:16 [...]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>