Presentatie OnderWijs met ICT

Leren en lesgeven met ICT.

Op vrijdagmiddag 1 november 2013 organiseert Uitgeverij Coutinho de boekpresentatie OnderWijs met ICTOnderWijs met ICT geeft inzichten, achtergronden en ideeën voor het inzetten van technologie en ICT in het onderwijs. Het legt de nadruk op de didactische toepassingen en sluit aan op de Kennisbasis ICT.

Het programma wordt geopend door de redacteurs van de uitgave Onderwijs met ICT. Aansluitend geeft auteur Frank Thuss de lezing ‘mobiel leren in breder perspectief’. Daarna laat  Alfons ten Brummelhuis, hoofd Onderzoek Kennisnet, zijn licht schijnen op de recente ontwikkelingen ten aanzien van de inzet van ICT bij leren, lesgeven en organiseren. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Het programma is speciaal gericht op docenten die lesgeven op de  1e- en 2e- graadslerarenopleidingen en voor professionals in het voortgezet onderwijs en het mbo.

Datum:   Vrijdag 1 november 2013
Tijd:       15.00 – 17.00 uur
Locatie:  Hogeschool Windesheim
Adres:    Campus 2-6, 8017 CA, Zwolle
Kosten:  geen deelnamekosten

Aanmelden
Wij ontmoeten u graag vrijdagmiddag 1 november op de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Mis de presentatie niet en schrijf u nu in!
Naar het inschrijfformulier

 

OnderWijs met ICT
Erik Bolhuis, Aike van der Hoeff, Michel van Ast, Manon Bonefaas, Jeroen Bottema, Bob Hofman, Pauline Maas, Justine Pardoen, Remco Pijpers, Jan Cees Rutgers en Frank Thuss
Boek + website, ISBN 978904690339 1, 240 pagina’s, 1e druk 2013, € 24,50

Geplaatst in Andriessen, competentiegericht onderwijs, online toetsing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>