Over Andriessen

Andriessen de partner voor online toetsing en examenlogistiek.

De stappen naar online examens en digitale toetsen

Waar begin ik met digitaal toetsen? Bij Andriessen maakt dat niet uit. Wanneer, hoe en waar u wilt beginnen, bepaalt u zelf. Via onze consultants kunt u de ondersteuning krijgen die nodig is. Teletoets is meer dan alleen toetssoftware, TeleToets omvat de gehele examenlogistiek. Naast TeleToets ondersteunt Andriessen ook de toetssoftware Remindo toets en Surpass. Onze consultants kunnen u goed adviseren over het gebruik van het juiste toetspakket in uw situatie.

Voordelen van online examineren

Voor examenbureau

  • Efficiënter proces;
  • Software as a Service (SaaS);
  • Minder kosten;
  • Zowel kennis als vaardigheden (bv.  Accountview of een proeve van bekwaamheid) kunnen getoetst en vastgelegd worden.

De examenlogistiek is via Internet benaderbaar zonder installatie van extra software (SaaS). Het examenlogistieke proces verloopt vaak sneller en soepeler. Dat levert tijdwinst op voor itemconstructeurs, beoordelaars en examenadministratie.

Voor de kandidaten

  • Flexibiliteit van tijd en plaats;
  • Uitslagen zijn sneller beschikbaar;
  • Meer mogelijkheden in samenstelling van examens.

De kandidaat doet examen wanneer hij er klaar voor is. Voor de kandidaten zijn de examens aantrekkelijker en overzichtelijker omdat hij maar één vraag tegelijk te zien krijgt. De kandidaat kan direct beschikken over de examenuitslag bij automatisch nagekeken vragen.

Geïnteresseerd? Bel of mail dan met Andriessen via 013 – 528 63 63 of consultancy@andriessen.nl. Wij maken graag een afspraak met u om digitaal toetsen vrijblijvend toe te lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>